Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




D.Poustevna - Malšovice 4:4

15. 11. 2008

                        FK DOLNÍ POUSTEVNA - FK MALŠOVICE
                                    4 : 4 ( 1:2)
                       branky: Hvozdovič, Dornbach M., Dědič, Khop


      Poslední zápas podzimní sezóny se nám vůbec nepodařil a to z několika důvodů. Vůbec nemůžeme být spokojeni Především jsme postrádali herní disciplínu, s tím souvisí taktické úkoly, které jsme si stanovili v před zápasové poradě. Dále jsme postrádali kolektivní soudržnost, na kterou upozorňujeme celý podzim. Dalším naším neduhem je neproměňování jasných brankových příležitostí, které si vytvoříme. Nadále jsou to fatální individuální chyby, kterých se dopouštíme celý podzim (BOHUŽEL!!!!!). S takovými problémy bojujeme taktéž celý podzim. Poslední zápas byl toho jasným důkazem.Ale abychom jen nekritizovali, našlo se taky několik světlých momentů a krásných fotbalových akcí.

      Do prvního poločasu jsme chtěli vstoupit nátlakovou hrou a agresivním „presingem“ ,což se nám podařilo tak napůl, protože jsme inkasovali už v desáté minutě.  Naštěstí se nám podařilo vyrovnat během pěti minut. Poté se hra vyrovnala. Stínem prvního poločasu bylo vážné zranění Petra Stránského, který si bohužel zřejmě natrhl stehenní sval. Zraněného útočníka nahradil Michal Dornbach(brankář!!!!), který byl jediným náhradníkem. Na adresu Michala,bych chtěl podotknout, že patřil v tomto zápase mezi naše nejlepší hráče. Svůj výborný výkon korunoval druhou naší brankou, když dorazil hlavičku Vojty Khopa. Poté jsme si vytvořili ještě tři stoprocentní šance, které jsme bohužel opět neproměnili. S výsledkem 2:1 se odcházelo do kabin.

     Začátek druhého poločasu se nám vydařil, když spolupráci Jirky Macka zakončil Aleš Dědič, svou nejsilnější kopací technikou ,,kladenskou placírkou-bodlem".  Vedli jsme 3:1 a zdálo se, že si dokráčíme pro tři body. Jenže míč je kulatý a fotbal nemá logiku, jak kdysi prohlásil jako první , jeden z našich nejnadanějších fotbalistů poválečných fotbalových internacionálů pan PŘÁDA, později ji prezentoval Tomáš Pospíchal. Po fatálních chybách do té  doby výtečného Jožky Škerdy, domácí lacino vyrovnali.Po té následovala další nedisciplinovanost Petra Hvozdoviče a domácí šli lehce do vedení 4:3. Pak začal úřadovat prostoduchý rozhodčí, když po několika neodpískaných jasných faulech neudržel do té doby výborně hrající Aleš Dědič nervy na uzdě a po dvou žlutých(slovní masáž) se poroučel ze hřiště. Toho následoval Petr Kolinger, když oplácel soupeři (jenom podrážka na hrudníku).  Naše dva hříšníky následoval domácí psychicky labilní prostoduchý pravý obránce. Když už se zdálo, že si odvezeme druhou porážku v řadě, kopali jsme v poslední minutě roh, na něj jsme poslali gólmana Škerdu, který vyhrál hlavičkový souboj a Vojta Khop kopem přes hlavu srovnal na konečných 4:4. Poté se hrála asi půlminuta a nepřesný rozhodčí zápas ukončil. Tímto pro nás ostudným vystoupením sezóna skončila. Přes zimní období máme nad čím přemýšlet!
     Jenom škoda , že celý podzim nás provází velká marodka hráčů a ani jeden podzimní zápas jsme neodehráli v kompletním složení. Myslím si, že máme dobrý potenciál na to, abychom působili ve vyšší soutěži. Doufám, že přez zimní přípravu na tomto zapracujeme a posuneme zase o stupínek výš.