Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Malšovice - Boletice 2:0 pol. 1:0

31. 3. 2012

   No pěkně si s náma  to počasí hraje. Minulý týden jsme se mohli při fotbale opalovat a tuto sobotu jsme museli vytáhnout odložené zimní oblečení. Také ta představa celodenních přeháněk hrozila odložením velmi důležitého utkání. Potvrdit tři body dovezené z Chřibské z minulého týdne a tím neztratit odstup na  soupeře z čela  tabulky. Naše hřiště i při tomto aprílovém počasí vydrželo celodenní déšť a proto mohlo být utkání odehráno.

Nevíme co se děje, že při domácích zápasech se kluci  trápí a nedokážou od začátku utkání vytvořit tlak na soupeřovu bránu. Ještě stěstí , že Boletice nevyužily šance a naši postupem času přebrali otěže zápasu do svých rukou, kdy se Stráňa po týdnu opět trefil. Do konce poločasu se hra přelévala mezi velkými vápny a počasí se připravovalo ke sněžné bouři. 

Do druhého poločasu trenér P. Dornbach provedl změnu v sestavě a vystřídal hned dva hráče. Předpokládal , že se hra trochu přesune směrem k soupeřově brance. V úvodu to však vzala na svá bedra sněhová bouře a tak Boletice nemohly  směrem k naší brance dostat balon ani přes polovinu hřiště. Sudí Benda zkušeně raději přerušil hru a poslal všechny zúčastněné do kabin. Jen co se bouře vyřádila , mohlo být utkání dohráno. Nám se podařilo vstřelit ještě jednu branku Gábou a i přes některé chyby jsme uhráli tři body a udrželi se v tabulce na druhém místě. Příští týden jedeme do V.Šenova, který vede tabulku a soupeřům naděluje co proto.  No uvidíme, bude potřeba divácká podpora. Kluci hrajou venku uvolněněji,  proto budeme rádi za každého diváka na naší straně.

Sestava: Brána: M.Dornbach

Obrana: P. Veselý, K. Veselý, Sadílek, Zápotocký

Záloha: Hanus(46. Řeháček), Dědič, Gablík, Miško(80. Gacík)

Útok : Nedělka (46. Hvozdovič), Stránský

Lavička : Tyl

Trenér: P.Dornbach, as. Nový