Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




V.Šenov - Malšovice 4:0 pol 4:0

7. 4. 2012

    Pokud by jste se v týdnu před sobotním utkáním zeptali kohokoliv, určitě by vám nikdo neřekl, že malšovičtí prohrají v Šenově takovým rozdílem. Celá sobota znamenala pro náš fotbal velké zklamání.  Nejen hrozná zima, ale ještě k tomu sněžná vichřice v prvním poločase, která naše hráče  nepustila k soupeřově bráně a znamenala velké nebezpečí při střelách na naši. Náš brankách M. Dornbach bojoval seč mohl, ale střely, které vyrážel, nestačila naše obrana zamést mimo , a soupeř trestal a dorážel. Bohužel tímto dokázal rozhodnout utkání.

Nám se ten první poločas vůbec, ale vůbec nepovedl. Utkání mělo podobný scénář jako podzimní u nás. Soupeř vstřelil čtyři branky, na kterých mají kluci velký podíl a tím si do druhého poločasu vytvořil náskok. V tom se počasí uklidnilo a my si vytvořili hned v úvodu ložené šance P. Hvozdovičem a K. Veselým, jenže soupeřova branka byla zakletá. Marná snaha našich o vstřelení kontaktních gólů vyzněla na prázdno a tak utkání skončilo jak jsme nikdo nechtěl. Fotbalově utkání zaostalo za utkáním z předešlého víkendu, ale co dál, prostě jsme si vybrali špatný den.

Velkým kladem utkání byl velice profesionální výkon sudích , kteří i v takto nepříznivém počasí pískali oběma stranám stejně, nepřipustili tvrdou hru , čímž předešli i možným zraněním.

 Zapomenout na něj a připravit se na Jiříkov, který právě Šenov obral o body.

Sestava: M. Dornbach

Obrana: P. Veselý, K.Veselý, M. Gablík, V. Zápotocký

Záloha : A. Miško, A. Dědíč, Hanus (60.Nenáhlo), Gacík (30. Tyl)

Útok : Stránský (50. Hvozdovič), Řeháček

Lavička : Nový, Suda

Trenér : P. Dornbach